Zoeken
Offcanvas right
...
Lekker rustig genieten

Lekker rustig genieten

Beleef onze horeca!

7C0A1085-bewerkt tosti met menukaarten klein

In ons Weefcafé en in allerlei hoekjes in ons gebouw kan je ontsnappen aan de drukte van alledag. Neem plaats op onze lekkere banken om een tijdschrift of krant te lezen, een spelletje te spelen uit onze uitgebreide spelletjeskast, te werken of om gewoon een lekker kopje bonenkoffie te drinken met een vers gebakken plak cake.

Op het terras aan de Kleine Dommel en het cultuurplein zit je heerlijk in de zon of in de schaduw. Aan onze lange tafel, op een palletbank of op één van de vele picknickbanken. En zelfs als het regent zit je bij ons lekker droog!

We doen er alles aan om het naar je zin te maken. Alleen of met vrienden.

Schuif maar aan: je bent er even uit én je voelt je toch thuis.

Drukke weefcafe 2 klein

Gezellig samen lunchen

Heb je zin in een stevige lunch of gewoon trek in een kleine hartige hap? Dan biedt onze kaart genoeg keuze, zoals huisgemaakte soep, verse salade of een smeuïge op de plaat gebakken pan-tosti. Ben je met een grote groep? Laat het ons vooraf even weten, zodat we daarmee rekening kunnen houden in ons café.

Vanaf september kan je iedere woensdag en vrijdagmiddag aanschuiven bij een uitgebreid lunchbuffet. Een gezonde uitgebreide maaltijd met een verse soep, diverse salades en broodjes. Vanaf acht personen kan je ook een lunch- of dinerbuffet bestellen op een andere dag of heb je speciale (dieet)wensen. Laat het ons minimaal 2 dagen vooraf even weten.
In de maanden juni, juli en augustus serveren we een 12-uurtje met soep, salade en diverse broodjes.

7C0A1034-bewerkt Yirina met klant klein

Cultuur met culinair

Ga je naar een voorstelling of presentatie? In onze grote en kleine zaal mag je een hapje en een drankje mee naar binnen nemen.

Steeds vaker combineren we een optreden of een film met een lopend buffet ervoor of erna. Bijna iedere vrijdag hebben we een filmklassieker met lunch ervoor of erna. Vanaf september starten we met Woensdag=Filmdag waarbij we een lunchbuffet serveren voor na de ochtendfilm, of voor de middagfilm. Of gewoon omdat je er zin in hebt.

Zo combineren we bij de Weeffabriek cultuur met culinair.

7C0A1328-bewerkt Overleg aan tafel klein

Ruimte huren met catering

Organiseer je een vergadering, lezing of workshop bij de Weeffabriek? Dan verzorgen we daarbij graag een koffie/thee-arrangement in de zaal of een lunchbuffet of gezellige borrel met luxe hapjes in ons Weefcafé.

We bespreken graag je wensen en de mogelijke arrangementen, zodat we jouw event optimaal laten slagen. Lekker en gemakkelijk.